Trik, jak získat nové fanoušky i bez drahé reklamy

Vymysleli jste skvělý post, zveřejnili ho na své firemní stránce a teď s napětím sledujete, jak vám přibývá sdílení a lajků jako hub po dešti. Umíte ale s těmito lajky pracovat? Víte, že je můžete šikovně a hlavně zdarma proměnit ve své nové fanoušky a potenciální zákazníky?

Prozradím vám, jak to zvládnete ve dvou jednoduchých krocích, které zaberou sotva pár vteřin.

1. Otevřete seznam uživatelů, kteří lajkovali váš post

Seznam zobrazíte kliknutím na modré číslo s počtem lajků pod příspěvkem.

2. Pozvěte nové potenciální fanoušky

Na seznamu uvidíte všechna jména. Pokud je u jména ikona Tohle se mi líbí, uživatel už vaším fanouškem je. Zajímat vás tedy budou především uživatelé, u kterých se zobrazí aktivní tlačítko Pozvat. Jediným kliknutím na toto tlačítko je pozvete k lajkování vaší stránky.

Uživateli přijde do upozornění vaše osobní pozvánka. Díky tomu máte velkou šanci, že se stane vaším novým fanouškem. Narozdíl od placené reklamy na Označení stránky jako To se mi líbí za tyto fanoušky nezaplatíte ani korunu.

TIP: Pozvěte všechny uživatele na jedno kliknutí!

Máte u svých příspěvků desítky, stovky nebo dokonce tisíce lajků? Pokud si nechcete přivodit opakovaným klikáním přivodit syndrom karpálních tunelů, instalujte si do svého prohlížeče šikovného pomocníka.

Jak na to?

V internetovém obchodě Chrome najdete rozšíření Ivite All Friends on Facebook. Je zdarma a instalace zabere pár vteřin. Stačí jeden klik na tlačítko přidat do Chromu.

Rozšíření se po instalaci zobrazí v panelu nástrojů vašeho prohlížeče (vpravo nahoře).

Poté otevřete seznam uživatelů, kteří lajkovali váš post, a klikněte na tlačítko Invite All v panelu nástrojů. Svou volbu potvrďte tlačítkem OK a máte hotovo!

Michaela Nečasová